Food 25 nov '19

Kinderspel met Mydibel

Ho Ho Ho! Met de veelzijdige aardappelproducten van Mydibel tover je in geen tijd heerlijk feestelijke gerechtjes op tafel. Sneeuwpop, rendier, goedgemutste kerstman: zet de kids aan het werk en maak er samen iets moois van!

 

Koddig kerstelfje:

Maak een koddig kerstelfje met een kerstomaatje op een ronde Hash Brown. Geef het elfje een mondje van ketchup of mayonaise, oogjes van olijfjes en leg er geraspte rapensliertjes op zijn kopje als witte haarlokjes. Werk af met een hoedje van Duchesse inclusief mini kerstomaatje.

Kerstboompje:

Stapel een trio van Triangle Hash Browns op een stam van boontjes. Geef je kerstboom een lachend gezichtje van ketchup en olijfoogjes en top af met een tomaat in stervorm. Versier de kerstboom met paprika kerstballen en slingers van bieslook.

Goedgemutste kerstman:

De basis van onze goedgemutste kerstman wordt gevormd door een Oval Hash Brown. Beleg de Hash Brown met stukjes olijf als ogen. Geef de kerstman een weelderige haardos, wenkbrauwen en een baard van geraspte raap en voeg een mond en neus van ketchup toe. Bovenop de haardos komt een hoedje van tomaat en een schijfje radijs.

Rendier:

Verras de allerkleinsten met een grappig rendier. Voor de kop gebruik je een Oval Hash Brown. Zijn snoet bestaat uit een schijfje komkommer met ketchup neus en mond. Twee schijfjes radijs en olijf dienen als ogen. Werk af met oortjes van pommes ardennaises en een vertakt gewei van boontjes.

Sneeuwpop:

Dit leuke sneeuwpopje tover je op je bord met een ronde Hash Brown en een Potato Bite. Geef hem een leuk hoedje en oogjes van stukjes aubergine, een wortelneusje en een paprikamondje. Een bezem van dille en buikknoopjes van schijfjes olijf maken je sneeuwpop helemaal af!