#Foodheroes bij Mydibel

Covid-19 heeft een grote impact op ons leven, op onze dagdagelijkse activiteiten en op ons gedrag. Maar één ding blijft onveranderd, we blijven met z’n allen eten en drinken. Niet alleen omdat eten en drinken essentieel is om in leven te blijven, maar ook om een moment van comfort en gezelligheid te creëren met de weinige mensen om ons heen in deze moeilijke tijden.

De voedingssector is en blijft essentieel!

Daarom heeft Fevia (de federatie van de Belgische voedingsindustrie) #FoodHeroes gelanceerd: een campagne om onze “voedselhelden” de steun en dankbaarheid te geven die ze verdienen. Fevia wil dat mensen foto’s, video’s, selfies… delen op sociale media met de hashtag #FoodHeroes om op deze manier mensen die in de voedingssector werken te bedanken.

Ook al onze medewerkers bij Mydibel zijn echte #FoodHeroes! Een voor een werken ze hard en blijven ze zich inzetten om de productie van onze heerlijke Mydibel producten draaiende te houden. Onze Mydibel #FoodHeroes zijn er voor u en staan klaar om aan alle behoeften van uw markt te voldoen!