icon-blog Family 26 okt '17

DE FAVORIET VAN…

“Ik werk al 10 jaar als chauff eur bij Transmyl en ben vooral actief op de eigen terreinen: ik doe het transport tussen de aardappelreceptie van Mydibel en de Gramybel-fabriek, waar vlokken en granulaten worden gemaakt. Zie je iemand met een Mydibel-vrachtwagen of aanhangwagen bij de autokeuring, dan is de kans groot dat ik het ben. Wist je dat ik kans maak op de gouden medaille van het Koninklijk Instituut der Eliten van de Arbeid? Zilver en brons heb ik al, maar een gouden medaille zou super zijn. Die wordt uitgereikt aan chauff eurs die al 45 jaar actief zijn in de transportsector en ongevalvrij zijn. Spannend! Mijn Mydibel-favoriet? Zonder twijfel de aardappel kroketten! Voeg daar een stevige entrecote, sla, witloof en wat dressing aan toe en ik ben een gelukkig man!”

Mydibel Croquettes 2,5kg