Mydibel op de Gulfood beurs

Mydibel nam voor de 9e keer deel aan de 24e editie van de Gulfood show in Dubai van 16 tot en met 20 februari. Tijdens deze geweldige en jaarlijks groeiende beurs ontvingen onze Sales Managers Philip Scheirlynck en Wouter Trybou klanten en prospecten van over de hele wereld op onze stand in Sheikh Saeed Hall.

Met meer dan 100.000 bezoekers en 5.000 exposanten behoort Gulfood tot één van de grootste voedingsbeurzen ter wereld. Voornamelijk klanten uit het Midden Oosten, maar ook uit Afrika, Europa en Asia behoorden tot de bezoekers. De beurs is niet langer een lokaal evenement voor de UAE markt, maar heeft doorheen de jaren een internationaal karakter opgebouwd. Mydibel kon opnieuw rekenen op onze partner Sidco Foods voor het vertegenwoordigen van het Mydibel merk in de UAE regio. Mr. Munir en zijn team zijn voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om zowel het Mydibel merk als de producten te promoten.

Onze nieuwe producten, MyCajun Fries en MyPotato Dippers, werden geïntroduceerd op de beurs en werden met zeer goede feedback onthaald na het proeven. Over het algemeen kunnen we terugblikken op een uiterst succesvolle beurs waar we onze huidige klanten konden ontvangen en in contact konden komen met nieuwe prospecten die het Mydibel verhaal en de Mydibel producten weten te appreciëren.

 

Tot volgend jaar!