Je dagelijkse portie aardappelnieuws – heet van de naald, hapklaar en boordevol essentiële info en waardevolle weetjes. Bekijk het menu, pik een lekker idee mee of laat je leiden door je zinnen en geniet. Welkom bij The Happy Potato Family!

Food

Hoe kook ik MyCajun-friet in een wok?

MyCajun Fries zijn heerlijk gefrituurd of gebakken in de oven. Maar ook in de wok, vooral populair in Aziatische landen, maar hoe ga je te werk?

Lees verder
icon-blogFarming

Het planten van de aardappel zit op schema!

We zijn verheugd u aan te kondigen dat het planten van onze aardappelen op tijd begonnen is. Het planten van onze vroege aardappelen begon reeds 2 weken vroeger dan in 2018. Wat goed overeenstemt met het gemiddelde van onze laatste seizoenen.

Lees verder
icon-blogFactory

De aardappel is nog niet klaar met het onthullen van al zijn geheimen - het Peluval project

Het Peluval-project was gericht op de ontwikkeling van een natuurlijk extract te verkrijgen uit aardappelschil met een toepassing in de bescherming van aardappelgewassen.

Lees verder
Food

Heerlijk Mydibel Recept voor Valentijnsdag

Délicieuse recette Mydibel de St-Valentin

Lees verder
Food

Smaakmakers in een jasje

Ontdek de troeven van onze gecoate producten en vergeet vooral niet te proeven!

Lees verder
Facts

Tussen pot en pint, de wereld rond

The Daily Potato Facts

Lees verder
icon-blogFactory

Nieuwe biogasmotoren voor 100% groene energie

Om te blijven genieten van 100% zelf geproduceerde groene energie haalde Mydibel onlangs twee nieuwe biogasmotoren in huis.

Lees verder
icon-blogFamily

INTERVIEW Mathilde Van Moerkercke

Sinds een halfjaar heeft Mydibel zijn eigen Energiemanager in huis.

Lees verder
icon-blogFamily

Mydibel investeert verder in de Happy Potato Family

Lees mee hoe de Happy Potato Family groeit en bloeit, vanbinnen en vanbuiten.

Lees verder
icon-blogFamily

INTERVIEW Mydibel partner Pangansari Indonesië

Indonesië dol op Shoestring.

Lees verder

Pagina's