Food 14 jan '15

Zo veelzijdig zijn vlokken en granulaten

Mydibel weet wat de markt wil en speelt daar smakelijk op in. Zo leidde de grote vraag naar gedroogde aardappelproducten in 2002 tot de oprichting van de Gramybel-site. Die is gespecialiseerd in de productie van aardappelvlokken en -granulaten, gemaakt van verse aardappelen.

Mydibel is momenteel de derde grootste producent van granulaten in Europa: de volautomatische lijn produceert 16.000 ton granulaten per jaar. Die worden niet alleen gebruikt als basis voor aardappel-pureepoeder maar zijn terug te vinden in een ruime waaier van producten.

 

Wist jij dat de aardappelgranulaten van Mydibel gebruikt worden in …?

...chips, pasta, noedels, broodverbeteraar, donuts, pannenkoekenmix, aardappelspecialiteiten, soepen, sauzen, gebak, vleesbereidingen en dierenvoeding.

 

HET KANT-EN-KLARE AARDAPPELPUREEPOEDER OP BASIS VAN GRANULATEN is een topper binnen de snack en food service industrie.

De puree is niet alleen snel en makkelijk (warm) te bereiden: dankzij de granulaten benadert ze ook de volle, romige smaak en de natuurlijke structuur van huisgemaakte aardappelpuree.

HET KANT-EN-KLARE AARDAPPELPUREEPOEDER OP BASIS VAN VLOKKEN tover je in een handomdraai om tot een heerlijke aardappelpuree. Voordeel? De puree is zowel koud als warm te bereiden