Food 5 mrt '18

Zalmschotel met zomergroentjes

Met aardappelpuree kan je alle kanten uit. Proef ze puur natuur of verwerk ze in een heerlijk gevarieerde ovenschotel met zalm en zomergroentjes. Verrassend lekker, laag na laag!

Ingrediënten:

Mydibel diepvriespuree,
zalm (of een andere vissoort, in dobbelsteentjes gesneden),
zomergroenten (paprika, courgette, aubergine, tomaat, in dobbelsteentjes gesneden),
tijm,
rozemarijn,
olijfolie.

 

Bereiding:

  1. Bak de zalm en de zomerse groentjes kort in olijfolie en voeg tijm en rozemarijn toe.
  2. Verdeel over een grote ovenschotel of in individuele schaaltjes.
  3. Bereid de diepvriespuree en leg een flinke laag over de ovenschotel.
  4. Besprenkel eventueel met wat broodkruim en bak goudgeel in de oven. Aanvallen!