Facts 5 okt '18
Facts

Tussen pot en pint, de wereld rond

WIST JE DAT …

Mydibel deelneemt aan de Belgian Fries-campagne in Zuidoost-Azië, onder leiding van de VLAM.  (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing)? Omdat iedereen de echte Belgische frietjes verdient! Neem een kijkje op de campagnewebsite www.originalfries.eu voor receptvideo’s en tutorials!

Spicy Wedges, Cajun Fries, Premium Crunch frietjes ...
... de gecoate aardappelproducten van Mydibel worden wereldwijd gesmaakt. Tijdens lunch en diner, maar ook tussen pot en pint in een chille bar of een bruin café. Kijk even mee en laat je inspireren door enkele wereldse eetmomenten.

WIST JE DAT ...

JAPAN | Frietjes en Spicy Wedges zijn helemaal hot in Japanse bars. Perfect als fingerfood bij het aperitief, of in een lekker smeuïge Canadese poutine met flink wat gesmolten kaas en jus erbovenop. Genieten tot de laatste hap!

KOREA | In Korea eten we Cajun Fries gewoon met onze vingers, met een biertje en een spicy sausje of mayonaise erbij. Nog een portie gefrituurde kip en het smulbordje is compleet!

FAMYLLE | Mydibel-stichter Roger Mylle mag dan wel met pensioen zijn, hij zit niet stil, en zonen Bruno en Carlo nog minder. Beleef hun avonturen in een kraakverse aflevering van de FAMYLLE-kroniek!