Scoor met een speelse toets!

Het internationale marktonderzoeksbureau Mintel bevestigde onlangs dat food sharing en kleine tapasbordjes momenteel dé trend zijn. Ook uit andere consumentenonderzoeken blijkt dat restaurants beduidend meer verkopen als er voor- en bijgerechten op hun menukaart staan.
In het noordelijke halfrond is het nu volop zomer. Een fantastische tijd om gezellig met vrienden en familie door te brengen.
Onze diepgevroren Potato Dippers met lepelvorm zijn ideaal om te dippen. Een smeuïge puree met 100% aardappelsmaak in een krokant jasje ... Kortom, deze lepelhapjes zijn een droom voor wie houdt van fingerfood.
De veelzijdige Potato Dippers zijn heerlijk als aperitiefhapje, maar ook ideaal als bijgerecht.
Zet de Potato Dippers op tafel met een drankje. Of serveer ze in uw restaurant met tomatensaus, ketchup, tartaar, guacamole, kaassaus of een heerlijke saus op basis van yoghurt of zure room! Laat uw creativiteit de vrije loop, want deze aardappelhapjes passen hoegenaamd bij alles.
Als u de Potato Dippers met 3 dipsausjes op tafel zet, dan scoort u gegarandeerd bij uw gasten. En tevreden klanten, dat zijn trouwe klanten.

Enkele voorbeelden van combinaties die wereldwijd erg in de smaak vallen:
In Noord-Amerika duiken diverse trendy combinaties op: van barbecuesaus, Ranch Dips tot uiteraard de klassieke ketchup.
Ook de West-Europeanen komen origineel uit de hoek: een look- en bieslookdip op basis van Griekse yoghurt, mosterdsaus en zelfs geroosterde-paprikasaus.
In Centraal-Europa eten ze de Potato Dippers graag met tomatensaus of gewoon zure room.
Kaas is ook in Azië erg populair!
Onze Potato Dippers spreken vooral mensen aan die op restaurant graag iets anders eten dan thuis.
Waar wacht u dus op? Vraag vlug uw Potato Dippers-productstalen aan en geef uw gerechten een speelse toets!

Vanaf september zijn de Potato Dippers verkrijgbaar in een specifieke Mydibel-verpakking van 4x2,5 kg.