My’Super Mash (100% vegan, halal)
Door het toevoegen van plantaardige eiwitten en vezels is dit recept 100% natuurlijk en bevat het bovendien geen allergenen.
Deze aardappelpuree wordt geleverd als een IQF -Instant Quick Frozen- cilindervormig product, wat portioneren makkelijk maakt en eenvoudig te bereiden is in de microgolfoven of de combi-steamer.
De My’Super Mash geeft een boost aan jouw menu.
My’Super Mash met in de oven gebakken kabeljouw met groentjes
INGREDIËNTEN
-
Olijfolie
-
Ajuin 3 stuks
-
Knoflook 3 teentjes
-
Rode paprika’s 2 stukes
-
Chilipeper 1
-
Tomaten 6
-
Peper
-
Zout
-
Tijm (enkele takjes)
-
Laurier 3 blaadjes
-
Rosemarijn 1 mooi takje
-
Tomaten puree 70gr
-
Honing 5 eetlepels
-
Sherry azijn
-
Witte wijn (flinke scheut)
-
Kabeljouw 800gr
BEREIDING:
- Verwarm de oven tot 200°
- Verwarm een flinke scheut olijfolie in een ovenschaal
- Pel en snijd de uien fijn en stoof ze in de olijfolie
- Pel de knoflook en snijd ze fijn en voeg ze aan de uien toe
- Verwijder de zaden van de paprika’s en snijd ze in stukken
- Stoof ze mee met de uien en de look
- Verwijder de zaden van de chilipeper en snijd ze n fijne ringen en stoof ze mee met de rest van de groenten
- Verwijder het kroontje van de tomaten, snijd ze in stukken en voeg ze bij de rest van de groenten in de ovenschaal
- Kruiden met peper en zout
- Leg er de tijm, laurier en rosemarijn bij
- Voeg er de 70 gr tomatenpuree bij en laat even meestoven
- Doe er de honing bij. Blus met de cherryazijn en de witte wijn
- Verdeel de kabeljouw in porties
- Kruiden met peper en zout
- Leg de kabeljouw bij de groentjes en doe er een vel aluminiumfolie boven
- Laat vervolgens 15 minuten garen in de oven
- Verwarm de puree in de microgolf
- 800gr puree en 200 gr water 3 à 4 minuten
- Serveer de puree met de kabeljouw en de groentjes
- Afwerken met een beetje gehakte peterselie en bieslook (fijngehakt)
Smakelijk !