My’Super Mash (100% vegan, halal)

Door het toevoegen van plantaardige eiwitten en vezels is dit recept 100% natuurlijk en bevat het bovendien geen allergenen.

Deze aardappelpuree wordt geleverd als een IQF -Instant Quick Frozen- cilindervormig product, wat portioneren makkelijk maakt en eenvoudig te bereiden is in de microgolfoven of de combi-steamer.

De My’Super Mash geeft een boost aan jouw menu.

 

My’Super Mash met in de oven gebakken kabeljouw met groentjes

INGREDIËNTEN

  • Olijfolie 

  • Ajuin 3 stuks

  • Knoflook 3 teentjes

  • Rode paprika’s 2 stukes

  • Chilipeper 1

  • Tomaten 6

  •  Peper

  • Zout

  • Tijm (enkele takjes)

  • Laurier 3 blaadjes

  • Rosemarijn 1 mooi takje

  • Tomaten puree 70gr

  • Honing 5 eetlepels

  • Sherry azijn

  • Witte wijn (flinke scheut)

  • Kabeljouw 800gr

 

BEREIDING:

  1. Verwarm de oven tot 200°
  2. Verwarm een flinke scheut olijfolie in een ovenschaal
  3. Pel en snijd de uien fijn en stoof ze in de olijfolie
  4. Pel de knoflook en snijd ze fijn en voeg ze aan de uien toe
  5. Verwijder de zaden van de paprika’s en snijd ze in stukken
  6. Stoof ze mee met de uien en de look
  7. Verwijder de zaden van de chilipeper en snijd ze n fijne ringen en stoof ze mee met de rest van de groenten
  8. Verwijder het kroontje van de tomaten, snijd ze in stukken en voeg ze bij de rest van de groenten in de ovenschaal
  9. Kruiden met peper en zout
  10. Leg er de tijm, laurier en rosemarijn bij
  11. Voeg er de 70 gr tomatenpuree bij en laat even meestoven
  12. Doe er de honing bij. Blus met de cherryazijn en de witte wijn
  13. Verdeel de kabeljouw in porties
  14. Kruiden met peper en zout
  15. Leg de kabeljouw bij de groentjes en doe er een vel aluminiumfolie boven
  16. Laat vervolgens 15 minuten garen in de oven
  17. Verwarm de puree in de microgolf
  18. 800gr puree en 200 gr water 3 à 4 minuten
  19. Serveer de puree met de kabeljouw en de groentjes
  20. Afwerken met een beetje gehakte peterselie en bieslook (fijngehakt)

 

Smakelijk !