Mydibel viert feest: 30 jaar aardappelpassie

Op een stralende zomeravond in juni trakteerden stichter Roger Mylle en zijn zonen Bruno en Carlo alle medewerkers op een groots feest ter gelegenheid van 30 jaar Mydibel. Het werd een inspirerende terugblik op een verhaal dat begon met tonnen aardappelpassie en dat zijn succes nog altijd dankt aan durven ondernemen, ownership en investeren. Een fantastisch parcours waar meer dan ooit toekomst in zit!

Tijdens het feest belichtte CEO Marc Van Herreweghe enkele opmerkelijke successen van Mydibel:

WIST JE DAT …

… er wereldwijd elke seconde 8,5 kg Mydibel-producten worden geconsumeerd?

… Gramybel in de eerste helft van 2018 een verkoopgroei kende van 24% in granulaten?

… Mydibel vandaag recordvolumes in productie kent?

… de operationele cijfers van de aardappelreceptie met 23% stegen t.o.v. dezelfde periode (januari-juni) vorig jaar?

… al die successen te danken zijn aan de inzet van onze medewerkers?

Hoora voor the one and only Happy Potato Family!

De volgende 30 jaar staan voor de deur. Daarin blijven we ambitieus, wordt de ambitie van Roger verdergezet door zijn kinderen en maakt de derde generatie zich klaar. Jonas Mylle, zoon van Bruno, is nu al werkzaam bij Mydibel en volgt sinds een tweetal jaar een opleidingsprogramma waarbij hij meedraait in verschillende afdelingen binnen het bedrijf.

 

 

 

De zus van Jonas, Jolien Mylle, start na haar studies farmacie en een eerste succesvolle externe werkervaring, haar carrière bij Mydibel als Market Intelligence Officer. De andere kleinkinderen van Roger ronden momenteel hun studies af. Een sterke familiale basis, innovatie in product en service, duurzaamheid in energie maar ook duurzame relaties en partnerships, een focus op medewerkers en teams én state-of-the-art technologie… Mydibel klaar voor de toekomst? Zeker weten!