Mydibel in tijden van COVID-19

Dat het Coronavirus gevolgen heeft voor lokale en mondiale economieën is zeker. Iedereen stelt zich uiteraard enorm veel vragen…

  • Hoe ingrijpend zullen de effecten zijn?
  • Hoe lang zal dit duren?
  • Welke sectoren zijn kwetsbaar of juist weerbaar?

De meeste vragen zijn vandaag heel moeilijk te beantwoorden maar we kunnen u ervan verzekeren dat Mydibel de wereldwijde ontwikkelingen omtrent het Coronavirus nauwlettend opvolgt.

Daarbij zorgen wij er in eerste instantie voor dat de gezondheid en veiligheid van onze medewerkers dag in dag uit gegarandeerd wordt. Zo volgen wij de richtlijnen van de overheid op om thuiswerken mogelijk te maken en te voldoen aan de regels van “social distancing” in productie.

Mydibel zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we aan de vraag van de voedselketen kunnen blijven voldoen. De aanvoer van zowel onze belangrijkste grondstof (de aardappel) als ons verpakkingsmateriaal is verzekerd. Samen met ons volledige team, als met onze partners en leveranciers gaan wij ervoor zorgen dat we kunnen blijven produceren en staan wij paraat om te voorzien in de noden van onze klanten wereldwijd.

 

Samen komen we er doorheen !