Maak kennis met Nathalie & Aurélie

Nathalie Brignier werkt sinds januari bij Mydibel als New Product Developer: haar rol bestaat uit het ontwikkelen van nieuwe en het verbeteren van bestaande producten.

Nathalie heeft een masterdiploma in Biotechnologie en Voedingsmiddelen. Na 5 jaar ervaring als projectmanager in onderzoek en ontwikkeling voor de voedings-, cosmetica- en farmaceutische industrie is ze nu lid van onze Happy Potato Family!

Organisatie en nieuwsgierigheid maken deel uit van haar dagelijkse routine. "Om dit werk te kunnen doen is het belangrijk om het product te kennen en open te staan voor innovatie", legt ze uit. Wat ze het liefst doet: in productie gaan kijken en opvolgen hoe alles verloopt.


 

Aurélie Viel werkt al twee jaar als Assistant Product Manager bij Mydibel. Haar taak bestaat erin de specificaties van de afgewerkte producten te beheren en de ontwikkeling van verpakkingen voor huismerken op te volgen.

Ze is afgestudeerd aan de afdeling Food Engineering en heeft twee jaar stage gelopen in een voedingsbedrijf op de afdeling R&D. Daarna werkte ze als kwaliteitsmanager in een coöperatieve.
Aurélie is heel goed georganiseerd en besteedt aandacht aan het kleinste detail.

Om uit te blinken in haar rol is goede communicatie essentieel!