Food 5 okt '14

Lekker anders: fingerfood

Hoe je mini-rösti's, aardappelnootjes en gekruide aardappelkwartjes omtovert tot hapjes waar niemand kan van afblijven? Je ontdekt het hier!

 
 

Potato Bites, Spicy Wedges en Noisettes van Mydibel zijn perfect als fingerfood.

Bak ze 3 à 4 minuten in de friteuse op 175°C en zorg voor een pittige presentatie:

  1. Prik de Potato Bites – hapklare kleine röstis – op een houten prikkertje en serveer met aiolisaus.
  2. Combineer de Spicy Wedges – knapperige aardappelkwartjes gekruid met knoflook, ui en paprikasmaken – met rode chilisaus voor die hot ’n’ spicy touch.
  3. Maak een spiesje met Mydibel Noisettes – aardappelnootjes van verse, romige aardappelpuree in een krokant jasje – en presenteer met een dip van guacamole.

Meer over de Potato BitesSpicy Wedges en Noisettes van Mydibel

Quote