Korea kiest kruidig

TESTIMONIAL KLANT / TOTAL FOOD KOREA

In Korea houden ze van pittig. Bijzonder pittig, bij voorkeur. De perfect afgekruide aardappelproducten van Mydibel zijn gelukkig vlot verkrijgbaar in de Koreaanse foodservice en retail, met dank aan onze partner, Total Food Korea.

Total Food Korea is importeur en exclusief distributeur van Mydibel in Zuid-Korea. Het bedrijf werkt intussen acht jaar samen met Mydibel, en dat partnership valt net zo in de smaak als de producten die ze samen op de markt brengen. «Wij zijn net als Mydibel een familiebedrijf», klinkt het. «Ons sterke partnership is gebaseerd op gemeenschappelijke waarden. Familiewaarden, in combinatie met een constante ontwikkelingsstrategie. We kijken samen naar de toekomst en spelen in op de trends. Shoestring en Crinkle Cut zijn hier de grote favorieten, vooral in de  foodservice, maar Koreanen houden ook van goed gekruid en daarom lanceerden we in 2018 ook de MyCajun Fries.

De combinatie van ui, look, grof gemalen zwarte peper en paprika past perfect in de huidige trend en valt bijzonder goed in de smaak. MyCajun-frietjes zijn ideaal als snack en zeer populair in de Quick Service-sector en in bierrestaurants.»


Een drankje erbij en smullen maar!