icon-blog Family 29 okt '17

INTERVIEW Mydibel partner in Pakistan

Mr Ahmed Mustafa en Mr Kalimullah van Eximpo Cool Chains vertellen waarom onze Premium Crunch zo populair is in Pakistan. Smul even mee!

 

“Karachi is een van de grootste steden ter wereld, en met 21 miljoen inwoners meteen de grootste stad van Pakistan. Hier vind je restaurants op elke hoek van de straat, en bij de meeste gerechten worden frieten met een coating geserveerd. Dat is een van de redenen waarom Mydibel op korte termijn veel potentieel zag in Pakistan.” “Mydibel ging in zee met Eximpo Cool Chains, de eerste en exclusieve partner van Mydibel in Pakistan. Eximpo Cool Chains heeft een vaste voet op de Pakistaanse markt enis zeer sterk in de distributie van diepvriesproducten. Wouter Trybou, Sales Manager van Mydibel voor Pakistan, bezocht onlangs nog samen met ons een van de vele restaurants die de Premium Crunch serveren, meestal in combinatie met een typisch Pakistaanse barbecuemaaltijd.”

“Waarom de Premium Crunch van Mydibel zo gesmaakt wordt in Pakistan? Omdat het product krokant en consistent is, en een unieke lengte heeft. Dankzij de knapperige coating blijft de warmte langer behouden. Afh ankelijk van de smaak van de chef-kok van het restaurant wordt de 7/7 mm of 10/10 mm snit gebruikt, maar ze zijn allebei even lekker.”

“’s Avonds samenkomen om te eten is een belangrijk aspect van de Pakistaanse cultuur. Dat is ook de reden waarom frieten hier op nationale schaal worden gewaardeerd: samen frietjes eten cre.ert een gezellige sfeer. Bovendien zijn ze ideaal als voorgerecht, met wat saus, en als bijgerecht voor de lunch of het avondmaal. Intussen is het een echte must voor de restaurants in Pakistan om frietjes op het menu te hebben!”