Food 6 mrt '18

Het ABC van je favoriete diepvriespuree

Snel, makkelijk, smakelijk én voedzaam: Premium Mash Potato van Mydibel heeft alles wat je van een diepvriespuree verwacht. Melk, boter en specerijen zijn al toegevoegd, vezels en mineralen zijn netjes behouden. Alleen even opwarmen en klaar.

 

1. In de kookpot
Verwarm op een zacht vuurtje, roer af en toe. (+/- 20 min voor 500 g)

2. In de microgolf
Leg de diepgevroren pureeporties in een microgolfovenbestendige schaal met deksel. Verwarm gedurende 3 à 4 minuten voor 200 g puree (800 W). Meng de puree na 2 minuten.

3. In de oven
Leg de inhoud van de verpakking in een ovengeschikte schaal. Verwarm gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven van 200°C . Neem de schotel uit de oven en roer de puree goed om. Plaats terug in de oven  gedurende 15 tot 20 min.
De Mydibel-puree kan ook gegratineerd worden: bestrooi de puree aan het einde van de kooktijd met geraspte gruyèrekaas en plaats de schotel ongeveer 5 minuten onder de grill.

4. Combisteamer
Stel de oven in op combi-steam, plaats 2,5kg diepvriespuree in aangepaste gastronorm en verwarm gedurende 10 min. Neem de gastronorm uit de oven en roer de puree goed om.