icon-blog Family 6 mrt '18

Greens Food, het Italiaans familiebedrijf

Greens Food is een Italiaans familiebedrijf dat wordt gerund door Michele Reniero en zijn twee dochters, Giorgia en Sara. Naast de aankoop, verwerking en verkoop van diepgevroren eekhoorntjesbrood, maken zij werk van de verdeling en commercialisering van diepgevroren groenten en aardappelproducten in Italië. Voor dat laatste bundelen zij al meer dan 10 jaar de krachten met Mydibel. Dat de twee familiebedrijven dezelfde waarden delen en dus een perfecte match vormen, was al van bij het begin van de samenwerking duidelijk.

“We houden van de no-nonsense-aanpak van Mydibel. Ze hechten veel belang aan gezond verstand in zakendoen en dat is bij ons niet anders. Onze familiewaarden binden ons en  vormen de basis van onze gezamenlijke groei op de Italiaanse markt. Mydibel toont bovendien veel  interesse voor de Italiaanse culinaire behoeften en  is een dynamische partner bij het ontwikkelen van  nieuwe producten. Het is hun doel om smakelijke producten aan te bieden op basis van aard- appelen van topkwaliteit en om hun aanbod te blijven uitbreiden. Onlangs hebben we samen een nieuwe specialiteit ontwikkeld: Rösti Porcini. Een perfect huwelijk tussen de puurheid van de aardappel en de verfijning van eekhoorntjesbrood.”
“De samenwerking tussen Greens Food en Mydibel is ontstaan uit passie voor het vak en uit liefde voor natuurproducten. Die passie motiveert ons elke dag opnieuw om nieuwe markten te verkennen en de service te blijven verbeteren, zonder de wensen en behoeften van de consument uit het oog te verliezen.”

“We kunnen altijd rekenen op de steun van de familie Mylle en het voltallige sales- en marketingteam."

Zij sterken ons in onze ambitieuze plannen op de Italiaanse markt. Italië is van nature een zeer gefrag-menteerde en sterk gesegmenteerde markt. Daarom is een zeer specifieke benadering aangewezen. De commerciële visie van Mydibel helpt ons op dat vlak enorm vooruit en wordt ten zeerste geapprecieerd.” “Net als bij de Happy Potato Family staan gelukkige medewerkers bij ons voorop. Human resources is een van de prioriteiten van Greens Food, en dat zien we ook bij Mydibel. We kunnen alleen maar zeer enthou-siast zijn over het feit dat hun business blijft groeien. Dat stelt ook onze toekomst veilig. We blijven er samen voor gaan, zij aan zij, geëngageerd en trots.”