Food 2 okt '14

Belgische wafels (en andere pureespecialiteiten)

De romige smaak van verse aardappelpuree in een krokant, wafelvormig jasje: het is een van de overheerlijke pureespecialiteiten van het Belgische Mydibel. 

 

Recept Mydibel Wafel-burgers

Ingrediënten voor 4 personen:

24 Mydibel mini-wafeltjes,
3 kleine trostomaten,
12 verse chicken nuggets,
enkele blaadjes jonge salade,
ketchup,
12 prikkertjes

Bereiding:

Verhit de olie in de frituurpan tot 175°C. Frituur de wafeltjes goudbruin in ongeveer 3 minuten. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Bak de chicken nuggets gedurende 3 minuten in de frituurolie en laat uitlekken. Ontsteel de tomaten, was in koud water en snijd in schijfjes. Doe de salade in stukjes ter grootte van de wafeltjes. Plaats onderaan een wafeltje, daarop een blaadje sla, een schijfje tomaat, een chicken nugget, napeer met ketchup en plaats bovenop een tweede wafeltje. Houd alles samen met een leuk prikkertje. Serveer als hapje of als hoofdgerecht.

 Mydibel mini potato waffles Mini Potato Waffles | Een heerlijke pureespecialiteit. De romige smaak van verse aardappelpuree in een krokant jasje. Kinderen zijn er dol op!

De pureespecialiteiten van Mydibel zijn stuk voor stuk onweerstaanbaar en verrassend veelzijdig. Klassiekers of originele, speelse vormen: aan jou de keuze.

Ontdek ze allemaal:

Mydibel croquettes 2,5kg Kroketten/Mini-kroketten
 Mydibel Noisettes 2,5kg Aardappelnootjes
 Mydibel Duchesses 2,5kg Duchesses
 Mydibel Potato Hearts 750g Aardappelhartjes
 Mydibel Happy Faces 750g Happy Faces (aardappelgezichtjes)
 Mydibel ABC 750g ABC (lettervormpjes)