Je dagelijkse portie aardappelnieuws – heet van de naald, hapklaar en boordevol essentiële info en waardevolle weetjes. Bekijk het menu, pik een lekker idee mee of laat je leiden door je zinnen en geniet. Welkom bij The Happy Potato Family!

icon-blogFactory

Circulaire economie op zijn best bij Mydibel

Liefde voor aardappelen is … zorg dragen voor de natuur. De Mydibel-familie hecht het grootste belang aan die gedachte en benoemt haar groene filosofie onder het ‘Green Factory’-label. Een van de belangrijkste stappen was de bouw van een eigen energiecentrale. Die wordt gevoed door een vergister die biogas produceert uit het zetmeelrijke afvalwater. De nevenstromen van het productieproces moeten dus niet worden afgevoerd maar worden ter plaatse verwerkt tot groene energie (elektriciteit en warmte). Mydibel draait zo voor 100% op groene energie. Dat proces levert een interessant bijproduct: een meststof « Myfert » dat wordt gebruikt om het aardappelveld opnieuw te bemesten. Op die manier is de groene cirkel rond.

Lees verder
Food

The Halloween Finger Food Ideas

Spooky season is here! Om Halloween in stijl te vieren hebben we een salsarecept bedacht die bij onze heerlijke My'Tiny Taters past!

Lees verder
icon-blogFactory

De heer Willy Borsus en de heer Jean-Luc Crucke op bezoek op onze nieuwe productiesite Mydibel Fresh

Willy Borsus, vicepresident van Wallonië en minister van Economie, Buitenlandse Handel, Onderzoek en Innovatie, Digitale Economie, Ruimtelijke Ordening, Landbouw, IFAPME en Competence Centres, en Jean-Luc Crucke, Waals minister van Begroting en Financiën, Sportinfrastructuur en Luchthavens, hebben op vrijdag 18 juni de nieuwe site Mydibel Fresh van de Mydibel-groep ingehuldigd.

Lees verder
Facts

OPEN BRIEF | CEO’s dringen aan op duidelijkheid voor de horeca op overlegcomité 26 maart

Lees verder
icon-blogFamily

#Foodheroes bij Mydibel

Lees verder
Food

Aardappeloplossingen

Lees verder
Food

Mydibel Premium Crunch: geschikt voor home delivery

Lees verder
icon-blogFactory

Focus op kwaliteit

Voedselveiligheid en -kwaliteit als centrale aandachtspunten

Lees verder
Facts

Mydibel in tijden van COVID-19

Coronavirus gevolgen

Lees verder
Facts

Wat betekent “natuurlijk” voor jou?

Op zoek naar voedingstrends.

Lees verder

Pagina's