Het beste uit de aardappel, in de lekkerste Belgische aardappelproducten

Meer informatie nodig?
Wilt u een bestelling plaatsen?

Contacteer ons

Mydibel haalt al meer dan 25 jaar het beste uit de aardappel om je zo de échte Belgische frietjes en aardappelspecialiteiten voor te schotelen. Van eigen bodem en van topkwaliteit.

Belgian Potato Fries

Diepgevroren Belgische Frieten (-18°C)

De aardappelen voor de Mydibel frieten worden geselecteerd op basis van onze jarenlange knowhow in de aardappelverwerking. Mydibel is gesitueerd in het hart van de aardappelregio bij uitstek. Dit maakt de Mydibel frieten tot een uitzonderlijke kwaliteit.

Alle producten
Mydibel Frozen Cut Potato Specialities

Diepgevroren Gesneden Aardappelspecialiteiten (-18°C)

Onze gesneden aardappelspecialiteiten bieden een smakelijk onderdeel voor uw maaltijden. Ze kunnen in een waaier van verschillende vormen gepresenteerd worden: in schijfjes, blokjes of in kwartjes gesneden, geschild of met schil.

Alle producten
Frozen Rösti Hash Browns Mydibel

Diepgevroren Rösti/Hash Browns (-18°C)

Een breed gamma aan aardappelrösti op basis van geblancheerde en geraspte aardappel in verschillende toepassingen. Ze zijn van nature krokant, zonder toevoeging van coating. Ze worden voorgebakken in plantaardige olie, quick frozen (IQF) en bewaard op -18°C.

Alle producten
Frozen Mashed Potato Specialities Mydibel

Diepgevroren Aardappelpuree en -specialiteiten (-18°C)

Onze aardappelpureespecialiteiten geven uw gerecht de finishing touch met de heerlijk romige smaak van verse aardappelpuree. Ons ruim assortiment aan vormen kan elk thema in uw gerechten garneren: nootjes, hartjes, gezichtjes, wafeltjes enz.

Alle producten
Mydibel Dehydrated Potato Products

Gedehydrateerde Aardappelproducten

Aardappelgranulaten en -vlokken worden onder meer gebruikt in dumplings, kroketten, donuts en pannenkoekenmix, maar ook als verbeteraar, bindmiddel en vochtvasthoudend middel in brood, vleesproducten, soepen en sauzen, gebak en andere producten. Aardappelgranulaten zijn bovendien een essentieel ingrediënt van dierenvoeding omwille van de vlot verteerbare koolhydraten.

Alle producten
Chilled Prefried Belgian Potato Fries

Koelverse Voorgebakken Belgische Frieten (0-4°C)

Het beste uit Bintje. In de lekkerste Belgische frietjes! Met de Mydibel verse frieten geniet u van de kwaliteit en smaak van een huisgemaakte friet maar vermijdt u het werk van schillen, snijden en voorbakken. U hoeft enkel 2 tot 3 minuten af te bakken in de friteuse of 15 tot 20 minuten in de oven. Geniet van de lekkere aardappelstructuur en fijne krokante korstje! Voorgebakken in 100% zonnebloemolie Verpakt onder beschermende atmosfeer, 21 dagen houdbaar in de koelkast.

Alle producten